Informasjon


Klubben i våre hjerter 

Hansakatten

  stiftet i 1986


Informasjon :

 

Oppdretter Diplomering 2019

NRR tar sikte på å få gjennomført to runder med dette i løpet av året.  Klubbmedlemmer melder seg på via egen klubb, som videresender liste til NRR.

   Se vedlegg for mer info.

All kontakt med NRR skal gå gjennom klubben. All kontakt med FIFe skal gå via NRR. Kontakt klubben:

Hansakatten v/ Øyvind Hansen

Solheims Tverrgate 22.

5054 Bergen

E-post: oeyvindhansen22@gmail.

mobil nr.:  926 57 425


Det nye stamboksystemet, Min Katt, er tatt i bruk. All registrering av kull og katter gjøres selv i Min Katt. Alle medlemmene skal ha fått mail fra vår sekretær med brukernavn og passord. Det er viktig at dere rydder i listene sånn at katter er registrert på riktig eier. Ved endringer bruk dette skjema og send til support@nrr.no


Medlemmene kan nå selv sende inn titler til registrering hos NRR. Cert tatt i Norge etter 2016 blir automatisk registrert i det nye systemet. Utenlandske cert må scannes og registreres på katten i Min Katt.


 


Anmodning til alle brukere av Min Katt:


Dere som sender spørsmål til support@nrr.no (gjelder spørsmål om Min Katt) - vær så snill å ikke sende samme spørsmål til kontoret eller stambokfører! Det blir bare rot av sånt, når opptil tre forskjellige personer svarer.

Spør gjerne kontoret eller stambokfører - der får dere svar. Spørsmål til support@nrr.no får også svar raskt, men om det er spørsmål support ikke kan/vil svare på, videresendes det til rette vedkommende. Så  det er ingen grunn til å sende til alle tre instanser.

Copyrigth AFA Hansakatten 2018


Hansakatten er tilsluttet NRR -Norske Rasekattklubbers Riksforbund og

Fèdèration Internationale Fèline FIFe