Informasjon

 

Klubben i våre hjerter

Hansakatten

stiftet i 1986

 

Informasjon :

Ferietid i NRR

Nå er det ferietider og her er informasjon om ferietider på NRRs kontor: Stambokfører har ferie fra og med uke 26 til og med uke 29. Forbundssekretær har ferie fra og med uke 29 til og med uke 32. Kontoret er da helt stengt i uke 29. Det må påregnes lengre behandlingstid i denne perioden.

Anne Gro i support@nrr.no har sendt ut en anmodning til alle brukere av Min Katt:

 

Dere som sender spørsmål til support@nrr.no (gjelder spørsmål om Min Katt) - vær så snill å ikke sende samme spørsmål til kontoret eller stambokfører! Det blir bare rot av sånt, når opptil tre forskjellige personer svarer.

Spør gjerne kontoret eller stambokfører - der får dere svar. Spørsmål til support@nrr.no får også svar raskt, men om det er spørsmål jeg ikke kan/vil svare på, videresender jeg det til rette vedkommende. Så det er ingen grunn til å sende til alle tre instanser.

All kontakt med NRR skal gå gjennom klubben. All kontakt med FIFe skal gå via NRR.

 

Det nye stamboksystemet, Min Katt, er tatt i bruk. All registrering av kull og katter gjøres selv i Min Katt. Alle medlemmene skal ha fått mail fra vår sekretær med brukernavn og passord. Det er viktig at dere rydder i listene sånn at katter er registrert på riktig eier. Ved endringer bruk dette skjema og send til support@nrr.no

 

Medlemmene kan nå selv sende inn titler til registrering hos NRR. Cert tatt i Norge etter 2016 blir automatisk registrert i det nye systemet. Utenlandske cert må scannes og registreres på katten i Min Katt.

 

Oppdretter diplomering

NRR tar sikte på å få gjennomført to runder med dette i løpet av året. Påmeldingsfrist til første runde er 14. juni. Klubbmedlemmer melder seg på via egen klubb, som videresender liste til NRR innen fristen. Vi venter på mer detaljert informasjon fra NRR angående dette.,

 

Copyrigth AFA Hansakatten 2018

 

Hansakatten er tilsluttet NRR -Norske Rasekattklubbers Riksforbund og

Fèdèration Internationale Fèline FIFe